Derede feci ölüm!

Bayram tatili için Hendek'e gelen genç, yakınlarıyla doğa yürüyüşü yaptığı derede başını taşa vurarak can verdi

Derede feci ölüm! 
Haber albümü için resme tıklayın

Derede feci ölüm!

sakaryayenihaber.com -

Mehmet KAVİS bildiriyor

İstanbul'da yaşayan Nejat Ertül Y., bayram tatilini geçirmek için ailesiyle birlikte Hendek Uzuncaorman mahallesindeki akrabalarının yanına geldi.

30 yaşındaki genç ile akrabaları S.G, Ö.G, U.K ve B.A.Ş Kadifekale Güney Mahallesinde bulunan Aksu Deresine gezmeye gitti.

Araçlarını bırakıp dere boyunca yaklaşık 1,5 kilometre yürüyen ekip geri dönerken saat 16.30 sularında Nejat Ertül Y.'nin peşlerinden gelmediğini fark etti.

Geri dönen akrabalar, talihsiz genci başını taşa vurmuş ve yüz üstü suyun içinde yatarken buldu.

Yakınları tarafından sudan çıkartılan Nejat Ertül Y. için çağrılan 112 Acil Sağlık Ambulansı ekibi, gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Hendek Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından talihsiz gencin cesedi Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Nejat Ertül Y.'nin cesedi daha sonra kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Merkezi ön otopsi merkezine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sakarya Yenihaber

02 Ağu 2020 - 18:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.