O proje için konuştu: "Geri dönüş kolay değil"

Teleferik konusunda ortada kaldığını belirten Sapanca Belediye Başkanı Özen, “Eğer yapabilecek bir şeyim olsa neden yapmayım. Çözüm bulamıyorum ve projeden dönüş kolay değil. Benim elim kolum bağlı” dedi

O proje için konuştu: "Geri dönüş kolay değil"
Haber albümü için resme tıklayın

GÜNDEM TELEFERİKTİ

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, teleferikle ilgili son gelişmeleri gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Sezai Matur’a anlattı. Ziyaretin ana gündemi ilçeye yapılacak olan teleferik projesiydi. Teleferik Projesi’nin kendi döneminden önce ihalesinin yapıldığını hatırlatan Başkan Özen, projeye muhalefet edenleri de tek tek dinlediğini söyledi.

KÖTÜ OLMAK İSTEMEM

Teleferik konusunda elinin kolunun bağlı olduğunu dile getiren Başkan Özen, “Eğer yapabilecek bir şeyim olsa neden yapmayım. Karşı çıkanların hepsi sevdiğim insanlar ve onları çok iyi tanıyorum. Oradakilerle kötü olmak istemem. Halka sormadan bir icraat yapılmaz. Eğer yaparsanız böyle sıkıntılar yaşarsınız. İhaleyi tek taraflı iptal edemem” dedi.

SAPANCALI İSTİYOR

Teleferik konusunda ortada kaldığına dikkat çeken Başkan Özen, “Ben halka rağmen yapmam. Çözüm bulamıyorum. Dönüşü kolay değil. Teleferik Sapanca’ya katkı sağlar. İlçeye yatırım yaptırmak zorundayım. Teleferiği Sapancalının çoğu istiyor. İhale yapılmadan önce bölge halkıyla konuşulmalıydı. Elimde olsa gerçekten oradaki insanların sorununu çözerim” dedi.

Sakarya Yenihaber

18 Oca 2020 - 10:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

mehmet balkaya - özcan bey sözü sağlam mert biridir.siyaset için yalan söylemez.o bu durumu malesef kucağında buldu.onu bu hale mahkum eden diğer kişiden hesap sorulmalı.atılan imza değişmez.başkanı eleştirirken buna malesef dikkat etmeliyiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 10:46
05

Hacer - Sapanca tarihinde şimdiki belediye yönetimi gibi ferasetsiz bir yönetim daha görülmemiştir, geleceğimizi karartıyorsunuz . Daha fazla çamura batmadan yaptığınız hatadan dönün, aksi taktirde bunun bedelini eryada geç ödeyeceksiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 10:46
04

Salih akşan - Hiç gündem'de yokken teleferik macerasına girildi. İlçeye turizim alanında ciddi faydası olacaktır. Ancak gelinen noktada bu projeden dönmek (tek taralı fesih) hem ciddi bir imaj kaybına sebep olacak, hemde maddi külfet bakımında belediyeyi yıllarca geri itecektir..başkan iyi niyetinden dolayı yardımcı olmak istiyor ama işi çok zor..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 10:46
01

Oydem - Eski baskan akpliydi..Ozcan Ozen de gecen donem akp'li meclis uyesi idi..Beraber karar verildi 18 Aralik 2019 tarihin de ihale ile Bursa teleferige ihale verildi..Karsiligin da teleferigin firmasi 1.000.000 belediye ye hibe etmis..Kimisi 2,5milyon der..Ozcan Ozen iyi polis,kotu polisi oynamasin..100 gun sonra bir zahmet zorla cadira getirildi sus,pus vaziyetteydi..Bu olaydan kotu kokular geliyor ..Tapusunu bagisladiklari mera alanina sahip cikiyorlar kirkpinar halki..Teleferik yapilsin ama kirkpinar'a degil derler..Kocaeli ve Sakarya ortak yapsinlar Kartepeye ciksin teleferik buna kimse karsi cikmiyor..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 10:46