ADAPAZARI BELEDİYESİ KAYNARCIK MAHALLESİ'NDE ÇALIŞIYOR

Havaların güzel gitmesi nedeniyle Adapazarı Belediyesi asfalt ve kilitli parke çalışmalarını arttırdı. Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Kayrancık Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi

Adapazarı Belediyesi havaların iyi gitmesi nedeniyle asfalt ve kilitli parke çalışmalarına hız verdi. Kayrancık Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Fen İşleri tarafından yapılan asfaltlama, kilitli parke ve baskı beton çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

PARKE

Temmuz ayında başlanan asfalt çalışmalarının yanında, mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde de kilitli parke ve baskı beton çalışması yaptıklarını belirten Başkan Özüm, “Kasım ayı itibarıyla yaklaşık 2 ayda, 6 bin metre kare parke ve 6 bin metre kare de baskı beton döşemiş bulunuyoruz” dedi. Özüm, “Hava şartlarının iyi gitmesi ekiplerimizin işini kolaylaştırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şu anda Kayrancık Mahallesi’nde 2,5 kilometrelik bir yol çalışması yapıyor” dedi.

#

18 Kas 2015 - 11:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.