AYHAN SEFER ÜSTÜN'DEN KOCAALİ'YE DESTEK

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, ilçedeki Hızar Deresi Dere Islah ve Taşkın Koruma Projesi ve 2 Bin kişilik Kapalı Spor Salonu Projesi’ne AKP Milletvekili Üstün’ün destek verdiğini açıkladı.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Belediye Meclis Üyesi Rasim Depe ile birlikte AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ü Ankara’da ziyaret etti. Ziyarette, ilçedeki Hızar Deresi Dere Islah ve Taşkın Koruma Projesi ve 2 Bin kişilik Kapalı Spor Salonu Projesi’nin ilgili bakanlıkların 2016 yılı yatırım programlarına alınması konusu görüşüldü.

PROJELER

Görüşmenin detaylarını aktaran Başkan Acar, iki projeyle ilgili Üstün ile görüş alışverişi yapıldığını belirterek, Üstün’ün projelere 2016 yılı içerisinde başlanması konusunda destek vereceğini söylediğini açıkladı. Acar, “Kocaali şu an devam eden projelerle birlikte yakın gelecekte alt yapı sorunu olmayan, nitelikli konut ihtiyacını karşılayabilen, ulaşım sorunu olmayan, doğal güzelliği ile cazibe merkezi halini almış bir ilçe olacak. Bu yükseliş yatırımlarla devam edecek. Bugün konuştuğumuz bu iki proje de bu yükselişin bir parçası. Biz bu iki önemli projeyi 2016 yılı içinde başlatmak için çalışıyoruz. Milletvekilimiz Ayhan Sefer Üstün, Kocaali’yi yakından tanıyan, ihtiyacını iyi bilen bir siyaset adamı olarak projelerimize destek veriyor” dedi.

#

03 Ara 2015 - 11:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.