AYTAÇ'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Erenlerin simgesi olan Aytaç Çapoğlu için, erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç tarafından sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Başkan Kılıç Capoğlu’na oynarken eşlik etti

Down sendromlu Aytaç Çapoğlu için Erenler Belediyesi Düğün salonunda sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç tarafından Erenler Belediyesi Düğün Salonu'nda organize edilen kutlamada, Çapoğlu kendisi için çalınan müzikle salona alkışlar eşliğinde girdi. Pasta kesilen ve oyun havalarının çalındığı kutlamayı değerlendiren Kılıç, Çapoğlu'nun ilçenin gülen yüzü olduğunu söyledi.

BAŞKAN EŞLİK ETTİ

Yeni yaşı için bir doğum günü düzenleyerek kutlama yapmayı ve Çapoğlu'nu mutlu etmeyi istediklerini aktaran Kılıç,"Zaman zaman bizleri belediyede ziyaret ederek halimizi hatırımızı soran Aytaç kardeşim bugün 30. yaşına girdi. Rabb'im kendisine ailesiyle birlikte sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip eylesin. Aytaç bizim canımız, Rabb'im nice doğum günlerini birlikte kutlamayı nasip eylesin." dedi.Çapoğlu'na hediye veren Başkan Kılıç, kendisine oyunlarda bir süre eşlik etti.Kutlamaya Çapoğlu'nun yakınlarının yanı sıra belediye personeli katıldı.

#

28 Haz 2019 - 11:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.