DÖNÜŞEN ERENLER'DE TAPULAR DAĞITILACAK

Erenler Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etap tapu dağıtım törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz‘ın katılımı ile bugün yapılacak.

Erenler Belediyesi’nin 666 dönüm alanı kapsayan Kentsel Dönüşüm projesi planlandığı gibi devam ediyor. Adım adım ilerleyen projeyi yerinde incelemek ve hak sahiplerine tapularını vermek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Erenlere geliyor. Özhaseki ile birlikte Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’da tapu törenine katılacak.

DAVET ETTİ

Tapu dağıtım törenine Sakaryalıları davet eden Başkan Öztürk “Türkiye’de dönüşüm projelerine çok ciddi destekler veren, sağlıksız hantal yapıların, çarpık yapılaşmanın dönüştürülmesi için büyük emekleri olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki ile Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz tapu dağıtım törenimize katılacak. Bütün vatandaşlarımızın şehrin yeni vitrinini yakından görmelerini çok isterim. Sakarya halkını değişim ve dönüşümü yerinde görmeleri için tapu dağıtım törenimize davet ediyorum” dedi.

GÜNÜN PROGRAMI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bugün ilk olarak Sakarya Valiliğine gelecek, valiliğin ardından Büyükşehir Belediyesine geçilecek. 15 Temmuz Şehitler Anıtının açılmasının ardından Kentsel Dönüşüm Birinci Etap 280 konut ve 2 işyerinin tapu dağıtım tören alanına geçilecek. İkinci etapta devam eden çalışmaların yerinde incelenmesinin ardından Bakan Özhaseki dönüşüm alanında kalan Roman vatandaşlar ile buluşacak.

#

21 Eyl 2017 - 09:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.