CHP İlçe Başkanı Kurtuluş, Başkan Dişli’ye yaptığı ziyarette bir yıldır görevde olduklarını belirterek, yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Karşılıklı siyasi görüşlerin paylaşıldığı ziyarette Başkan Dişli, “Tüm siyasi partileri takip ediyoruz. Muhalefet yaparken kırıcı olmamak gerek. Bazen ölçüyü kaçıranlar olabiliyor. Ama siz bu konuda hep ölçülü davrandınız ve nezaket kuralları çerçevesinde siyaset yaptınız” dedi.
HİZMETLERİN YANINDAYIZ
Ziyarette Adapazarı belediyesinin yapmış olduğu 'Mahallemizde bir değer yetişti' projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde vefat eden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda 1989-1994 yıllarında Adapazarı Belediye Meclisi Üyesi olan Mimar Orhan Durmuşoğlu’nun adının yaşamış olduğu Yenigün Mahallesi’nde bulunan parka verilmesi talebinde bulunuldu. Kurtuluş, “Durmuşoğlu'nun anısını yasatmak sevenlerini ve partimizi mutlu edecek” diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ise belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek “CHP olarak biz de her zaman şehrimize yapılacak güzel hizmetlerin yanındayız” dedi.
'DURMUŞOĞLU'NUN ADI PARKTA YAŞATILSIN'
Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ve yönetim kurulu üyeleri Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

YORUM EKLE
1
10 BİN VATANDAŞ OKUR YAZAR OLDU
2
ZEKİ TOÇOĞLU: BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEDİK
3
CHP'DE İLK ADAY ADAYI SAPANCA'DAN
4
DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ TARAKLI'DA BAŞLADI
5
AKYAZI'DA ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
6
EĞİTİM CAMİASININ ACI GÜNÜ
7
KAYNARCA'NIN TAŞKIN BİLANÇOSU BELLİ OLDU
8
POLİS EKİPLERİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR
9
CAFERİYE'DE YAĞMURA TESLİM OLDU
10
'KAYNARCA'DA GEREKENLER YAPILACAK'
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI