GEYVE AYVASI PTT PULLARINDA

Geyve Belediyesi ayvanın ve ilçenin tanıtımı için çalışmalarını sürdürüyor. Mektuplar artık Ayvanın Başkenti Geyve yazılı pullarla gönderilecek

Ayvanın Başkenti Geyve sloganıyla başlatılan markalaşma süreci ve ardından devam eden tanıtımlar farklı bir mecraya taşındı. Geyve Belediyesi ile PTT arasında yapılan görüşmeler sonrasında Ayvanın Başkenti Geyve yazılı pullar basıldı. PTT Tanıtım ve Pazarlama Müdür Vekili Vesile Topuz ayvalı pulları Belediye Başkanı Murat Kaya’ya teslim etti.

TANITIMA DEVAM

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya “İlçemizin tanıtımı, çiftçimizin ürününü daha değerli kılma projemizi PTT pullarına da taşıdık. Maksadımız üreticimize kazandırmak, polemik yapmak değil. İlçemizi tanıtmak, ürünlerimize katma değer katmak için çalışmaya devam ediyoruz. Ayvanın Başkenti Geyve yazılı pullarla gönderilerimizi postalayacağız. Yeni pullarımız Geyve Ayvasının tanıtım sürecine katkısı olacağını düşünüyorum” dedi

GEYVE YÖRESEL

Öte yandan reçelinden tatlısına, turşusundan tarhanasına kadar birçok ürün Geyve Yöresel markası adı altında pazarlanacak. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ilçenin tanıtımı ve ürünlerin değerli kılınması için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirterek “Meyve ve sebze ambarı ilçemizin bereketli ürünlerini tanıtmak için İzmir’de fuara katılacağız” dedi.

#

05 Ara 2017 - 10:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.