İÇTAŞ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ÇALIŞMALARI AKTARDI

İçtaş Karasu Liman Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Yapımı devam eden ve 2016 yılında bitirilmesi planlanan Liman Projesi’nin gerçekleşmesinde yetkili firma olan, İçtaş Karasu Liman Yatırım ve İŞL. A.Ş Genel Müdürü Erhan Doğan, Ankara Bölge Müdürü İcra Kurul Üyesi Murat Kurtuluş, Alt Yapı Yatırımları ve işletmeler Finans direktörü Serkan Koçak, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu makamında ziyaret etti. Çalışmaları ve süreci yakından takip eden Başkan İspiroğlu ve firma yetkilileri durum değerlendirmesinde bulundu.

ÖNEMLİ YATIRIM

Çalışmaları yakından takip ettiğini ve bu limanın Karasuya büyük avantajlar katacağını vurgulayan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu: “Yapımını İçtaş firmasının üstlendiği Karasu Liman çalışmaları bilindiği gibi devam etmekte ve büyük bir titizlikle sürmektedir. Bu projenin Karasuya kazandırmış olduğu önem tartışmasız. Ülke lojistik ve imalat sektörünün büyümesinde dev bir adım ve yatırımdır. İlçemiz gençlerine de önemli bir iş imkanı sunacağı kanaatindeyim” dedi.

#

13 Kas 2015 - 12:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.