İŞMONT'TA GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKATI

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallesinde çalışmalarını sürdürmekte olan İŞMONT Tekstil fabrikasında gerçekleştirilen iş güvenliği, ilk yardım ve yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallesinde çalışmalarını sürdürmekte olan İŞMONT Tekstil fabrikasında gerçekleştirilen iş güvenliği, ilk yardım ve yangın tatbikatı gerçeği aratmadı. Fabrika çalışanlarının tümünü kapsayan tatbikatta yetkilileri kendi branşları ile ilgili fabrika çalışanlarına bilgiler verdikten sonra tatbikata geçildi ve gerçekleştirilen tatbikat nefesleri kesti. İŞMONT Tekstil fabrikası yetkilileri yapılan tatbikatın yararlı bir tatbikat olduğunu altını çizerek, yıl içinde bu tür tatbikatların süreceğini ifade ettiler. Kenan CERTEL/AKYAZI

#

28 Ara 2018 - 11:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.