OKULDAN KAÇARKEN CAMDAN DÜŞTÜ

Erenler Ortaokulu’nda okuldan kaçarken camdan düşen ufak çocuğu özel aracıyla hastaneye götürmek isteyen okul müdürü ve öğretmenlerle ambulans çağırılmasını isteyen market çalışanları kavga etti

Edinilen bilgilere göre, Erenler’de bulunan Küpçüler Ortaokulunda eğitim gören ancak okulda devam eden tadilat nedeniyle misafir öğrenci olarak eğitimi alan A.G., isimli küçük çocuk, öğlen arasında okuldan kaçmak için çıktığı ikinci katın penceresinden arka bahçeye düştü. Bacağı kırılan ve kaşı yarılan küçük çocuğu fark eden öğretmenler hemen çocuğun yanına giderek özel otomobille çocuğu hastaneye götürmek istedi.

AMBULANS ÇAĞIRIN

Bu sırada okulun hemen arkasında bulunan ve olayı gören market çalışanları ise 112 ambulansı çağrılmasını istedi. Okul müdürü ve öğretmenler ile tartışan bazı market çalışanları okulda eğitim veren Ş.Ç., isimli öğretmen ve T.K., isimli okul müdürüne saldırdı. Diğer market çalışanları ve öğretmenlerin araya girmesiyle kavga sona ererken çevredeki vatandaşlar tarafından çağırılan sağlık ekiplerince yaralı öğrenci Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

#

12 Kas 2017 - 12:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.