ÖZTÜRK YOLCU ETTİ

İl Kültürel Etkileşim Sorumlu Heyeti ve ekipleri Polonya’da düzenlenen ‘Uluslararası Kültürel’ tanıtım etkinlikleri için Erenler Belediyesi önünden hareket etti. Heyeti Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk etti

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Etkinlik Sorumlusu Yaşar Şahin yolculuk öncesi yaptığı açıklamada, “Polonya’da düzenlenen uluslararası kültürel etkinliğe gitmek üzere niyetlenmiş ve sayenizde bu aktiviteye katılmamız gerçekleşmiştir. Katkılarınızdan dolayı şahsım, grup arkadaşlarım, heyetim ve Sakarya’mız adına size minnet borcumuz vardır. Sizin sayenizde böyle güzel bir olay yaşanıyor. Şu anda yüzlerce insan bizim bu heyecanımızı yaşıyor ve ortak oluyor. Destekleriniz ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

KÜLTÜREL DEĞER

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise açıklamasında, “Çıkacağınız bu uzun yolculukta hayırlı yolculuklar diliyorum. Macaristan Polonya, Avusturya gibi Avrupa Ülkelerine gideceksiniz. Erenler’imizi Sakarya’mızı ve neticede Türkiye’mizi temsil edeceksiniz. Yurt dışında Ülkemizin ve şehrimizin kültürel değerlerini en iyi şekilde temsil ederek tanıtacak olan bu ekibe inanıyorum. Hayırlısı ile gidin gelin inşallah” dedi.

#

07 Ağu 2015 - 11:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.