SAPANCA MYO ŞEHRİ DOLAŞTI

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerine Sakarya’yı tanıtma amacı ile bir gezi düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerine Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişler Müdürlüğü önderliğinde Sakarya’yı tanıtma amaçlı bir gezi düzenlendi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Taha Toplu,Çözüm Masası Birimi olarak Sakarya’ya gelen misafir olarak gelen öğrencilerimize Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet gücü ve kalitesini anlattı. Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerini gün boyu misafir ederek Sakarya İli ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

#

25 Kas 2015 - 12:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.