SAPANCA'DA AĞAÇLAR KİTAP AÇTI

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu öğrencileri, sosyal sorumluluk dersi için "Ağaçlar Kitap Açtı Projesi" kapsamında 3 bin kitabı ağaçlara astı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri 19 kişilik bir proje ekibiyle , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda "Ağaçlar Kitap Açtı" sloganı ile Sapanca Uzunkum Park'ta sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Amacı çocuklara küçük yaşta kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı kazandırmak olan projeyi hazırlayan öğrenciler, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için böyle bir proje yapmayı düşündüklerini belirterek "Projeyi 23 Nisan'a denk getirerek daha da anlamlı olmasını istedik" dediler.

3 BİN KİTAP

Proje koordinatörleri akademisyenler, Servet Sezgin, Zuhal Erol, Emine Balcı, Yakup Köseoğlu da etkinlikte öğrencilerini yalnız bırakmadı. Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ve ilçe protokolünün geniş katılım gösterdiği etkinlikte çocuklar heyecanla kitaplara kavuşacakları anı bekledi. Geleneksel olarak 4’üncüsü yapılan ve ilçe protokolünün de hazır bulunduğu proje gerek halk, gerekse çocuklardan için yoğun ilgi gördü. Her sene artırılan kitap sayısı bu sene halkın ve kurumların destekleriyle 3 bine ulaştı.

#

13 May 2019 - 10:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.