TARAKLI'DA HATIRA ORMANI

Sapanca Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Taraklı’nın Hıdırlık Tepesi’nde 200 adet fidanı doğa ile buluşturdu.

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Taraklı’da hatıra ormanı oluşturdu. Sapanca Belediyesi, Taraklı Belediyesi ve Şahinler Kimya’nın katkıları ile Hıdırlık Tepesi’nde yapılan ağaçlandırma çalışmasında Taraklı Orman İşletme Şefliği Ağaç dikim ekipleri ve Sapanca Meslek Yüksek okulu öğrencileri tarafından 200 adet fidan doğa ile buluşturuldu. Öğrenciler Taraklı’da anlamlı bir faaliyette bulunmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

#

22 May 2015 - 12:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.