TARAKLI'DA ÖRNEK OLACAK KAMPANYA

Taraklı Kültürevi önünde, Sakarya Kan Bağışı Merkezi otobüsünde gerçekleştirilen etkinlik gün boyu sürdü. Kan bağışı kampanyasından verilen bir ünite kanın 3 kişiye hayat verdiği vurgulandı.

Etkinliğe Taraklı Kaymakamı Okan Dağlı, Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Karadaş ve Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz de katıldı. Kan bağışçılarını ziyaret eden Kaymakam Dağlı, kan bağışında da bulunarak etkinliğe Destek verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ


İlçe Jandarma Komutanlığının rütbeli personel, erbaş ve erlerinin kan bağışı etkinliğine toplu olarak katılarak kan bağışında bulunmaları memnuniyetle karşılandı. Kızılay Doktoru Gassan Kerbi Abdulkerem: ‘’Kızılay Kan Bağış Ekibi olarak bütün Taraklı Halkı ve sakinlerine kan bağışı konusunda duyarlılığı ve kurtardıkları canlar için teşekkür ederiz’’ dedi.

3 KİŞİ HAYAT


Kızılay Taraklı Koordinatörü Alaattin Yılmaz da , ’ Kan yapılamayan tek ilaç. Bir kişiden alınan kan 3 kişiye hayat veriyor. Ben başta bağışçılarımız olmak üzere etkinliğimize katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi

#

05 Nis 2019 - 11:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.