'VATANDAŞI MAHCUP ETMEDİK'

AKP Milletvekili Recep Uncuoğlu, 25. ve 26. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ve Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Dr. Murat Yılmaz Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a misafir oldu.

DOĞAL GÜZELLİKLERİ

Tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve sosyal tesisleriyle turizm noktasında Serdivan’ın önemli bir rol üstlendiğini belirten Prof. Dr. İsen, Başkan Yusuf Alemdar’ın hayata geçirdiği projelerle Serdivan’a yeni ve farklı bir yön çizdiğini ifade etti. Milletvekili Uncuoğlu ise, yeni dönemde hizmet bayrağını daha yükseklere taşımanın en büyük hedef olduğunu vurguladı.

UYUMLU HAREKET

Serdivan’ın yeni dönemde daha da gelişeceğini belirten Başkan Alemdar, yapılacak projeleri ve yatırımları ilçe halkıyla birlikte planlayacaklarını söyledi. Bu güne kadar kendisine güvenen ve destek olan vatandaşları mahcup etmediğini, bundan sonra da aynı hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğini belirten Alemdar, “Serdivanımızı geleceğe en güzel şekilde taşımak için milletvekillerimizle uyum içerisinde hareket ettik. Tüm projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

#

26 Nis 2019 - 11:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.