YER: KARASU PLAJI, TARİH: 22 TEMMUZ 2015

Karasu’da mavi bayraklı olacağı belirtilen halk plajında önceki gün sahilde güneşlenenler birden dev iş makinesinin plajda ilerlediğini görünce şaşkına döndü.

YER: KARASU PLAJI, TARİH: 22 TEMMUZ 2015
YER: KARASU PLAJI, TARİH: 22 TEMMUZ 2015
Video için play'e tıklayın

Karasu sahilinde önceki gün denize girenler ve güneşlenenler birden karşılarında dev bir makinesi gördüler. Zabıta eşliğine ilerleyen makinenin orada ne işi olduğunu anlamaya çalışan tatilciler makinenin dalgakıranlarda çalışma için getirildiğini görünce rahatladılar. Tatilciler daha sonra iş makinesinin çalışmasını izlediler.

#

24 Tem 2015 - 17:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.