YÖRESEL ÜRÜNLER ÜRETİM MERKEZİ AKINA UĞRUYOR

Geyve Yöresel Ürünler Üretim merkezi ziyaretçilerinin akınına uğruyor.

Türkiye’de ilk olan ve 40 kadının üretimini yaptıkları GEYVA markası ile bölgenin ve ülkenin gündemine oturan Geyve Yöresel Ürünler Üretim merkezine ilgi her geçen gün daha da artıyor.Hafta sonunu fırsat bilen ziyaretçiler Geyve Yöresel ürünler üretim merkezinde bir yandan alışverişlerini yaparken diğer yandan da bölgeye özel ürünler ile Yöresel ürünler üretim tesisinde yapılan reçeliyle, böreğiyle, ekşi mayalı ekmeğiyle aileleriyle birlikte kahvaltı keyfini yaşıyor. Çocuklarında unutulmadığı tesiste minikler kendilerine ayrılan bölümde oyun oynuyor.

#

14 Şub 2019 - 17:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.