Acı haber! Sakarya'da aktif çalışan doktor koronaya yenildi

Akyazı'nın sevilen doktorlarından Hasan Tepeçınar, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Tepeçınar, Sakarya'da koronaya yenilen ilk aktif sağlık çalışanı oldu

sakaryayenihaber.com -

Akyazı'da bir tıp merkezinde çalışan İç Hastalıkları Uzmanı DoktorHasan Tepeçınar, bir süredir kan kanseri tedavisi görüyordu. Doktor Tepeçınar, yakın zamanda koronavirüse (Kovid-19) yakalandı.

Evde tedavi olan, aynı zamanda tansiyon ve şeker hastası da olan Doktor Tepeçınar, dün akşam saatlerinde evinde fenalaştı.

112 Acil Sağlık Ambulansıyla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Doktor Tepeçınar, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Akyazı'da bir süre önce emekli olan doktor Cevat Yıldırım da koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetmişti.

Sakarya Yenihaber

29 Eki 2020 - 12:27 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İlhan çelik - Mekanı cennet olsun benim hatalarımı iyileştirdi Allah ondan razı olsun ailesine cabrı cemil nasip etsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ekim 12:27
01

Hatice Emanet - Allah-u Tealâ rahmetiyle muamele etsin inşAllah, Dr.bey çok iyi bi insandı ve eli şifalı bi hekimdi ,Allah c.c.ebeden razı olsun inşAllah bi yakınımı götürmek isterken vefat haberini öğrendim çok üzüldüm. Ailesine sabırlar dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ekim 12:27