Adapazarı ve Serdivan'da korona patlaması!

Yasakları geri getiren endişe verici vaka artışının Adapazarı ve Serdivan'da fazla olduğu görüldü. Bu görüntü korona haritasına da net olarak yansıdı

Adapazarı ve Serdivan'da korona patlaması!
Adapazarı ve Serdivan'da korona patlaması!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com-

SAKARYA'DA YENİDEN YASAK KARARI

Türkiye genelinde korona vaka sayıları kaygı verici sayılara ulaştı. Ülke genelinde 40'a yakın il için "yeniden kısıtlama" kararları yayımlandı. Yetkilerin illere verilmesinden sonra İllerin Hıfzıssıhha Kurulları 65 yaş ve üzeri için yeniden yasak kararı aldı, düğün, nişan, kına, sünnet ve toplu etkinlikler için ile saat sınırı koydu. Sakarya da dün bu iller arasına girdi. İlimizde 65 yaş ve üzeri için sokağa çıkma kısıtlaması getirildi(belirli saatlerde) düğün, sünnet, kına, nikah, nişa gibi etkinlikler ise 3 saat ile sınırlandırıldı.

SAKARYA HARİTASI KORKUTUYOR

Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı korona haritasının Sakarya bölümünde ise korkutan bir görüntü oluştu. Ağır hastanın fazla olduğunu gösteren kırmızı renk harita üzerinde bir çok noktada belirdi. Haritada Adapazarı, Serdivan ve Erenler gibi merkez ilçelerde yoğunluğun gözle görülür şekilde çoğaldığı görüldü. Akyazı, Hendek ve Geyve'de kırmızı rengin yalnızca bir kaç noktada olduğu görüldü. Genel olarak ise ilçelerdeki vaka yoğunluğunun azaldığı haritaya yansıdı. Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri merkez ilçelerdeki bulaşının azalması için çalışyor. Sakarya'da vaka artışının sürmesi halinde yeni kısıtlama kararları alınabileceği belirtiliyor.

#

26 Ağu 2020 - 17:46 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.