Bakan Koca açıkladı! Sakarya 6. sırada...

Sağlık Bakanı Koca, geçtiğimiz haftadan bu yana vaka oranları en çok artan ve azalan illerin listesini paylaştı. Sakarya 26,24'lük artışla vaka sayısı en çok artan 6. il oldu.

Bakan Koca açıkladı! Sakarya 6. sırada...
Bakan Koca açıkladı! Sakarya 6. sırada...
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, yeni tip koronavirüs salgınında bir haftada 100 bin nüfusta görülen vaka sayılarında en çok artış ve azalış olan illere ilişkin tabloyu paylaştı.

Bakan Koca, ''Geçen haftaya göre vaka sayısı 100 binde nüfusta en çok azalan illerimiz; Bayburt, Erzincan, Trabzon, Karabük ve Hatay. En çok artış olan illerimiz ise; Ordu, Giresun, Samsun, Tokat ve Bolu. Normalleşmek için daha çok emek vermek gerekiyor'' açıklamasını yaptı.

SAKARYA 6. SIRADA

Geçen haftaya göre, 100 binde vaka sayısı en çok artan illerin başını 33,98'le Ordu çekti. Giresun 33,17 ile ikinci, Samsun 31,65 ile üçüncü sırada yer aldı. Sakarya ise 26,24'lük artışla vaka sayısı en çok artan 6. il oldu.

AZALAN İLLER

Geçen haftaya göre, 100 binde vaka sayısı en çok azalan illerde başı 38,73'le Bayburt çekiyor. Erzincan 100 binde 26,25'le ikinci, Trabzon da 20,49'la üçüncü sırada geliyor.

Sakarya Yenihaber

26 Şub 2021 - 22:25 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.