Eski başhekim korona tedavisinde

Toyota eski başhekimi beyin cerrahı Uzm. Dr. İmran Safi, koronavirüs şüphesiyle üzerine gittiği SEAH'ta tedavi altına alındı

sakaryayenihaber.com

Toyota Hastanesi eski başhekimi olan, şuanda bir özel hastanede çalışan beyin cerrahı Uzm. Dr. İmran Safi, şüphe üzerine SEAH'a gitti.

Koronavirüs belirtileri görülmesi üzerine muayene olan Safi'nin vücudunda bazı bulgulara rastlanınca tedavi için yatışı yapıldı.

Şuanda tedavi için SAÜEAH'ta bulunan Safi'nin test sonuçlarıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Doktorun tedavisi sürüyor.

Sakarya Yenihaber

10 Nis 2020 - 13:00 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.