Hendek Belediyesi 2000 kişinin su sponsoru

Türkiye’ye yurtdışından gelecek ve Sakarya’da gözetim altında tutulacak Türk vatandaşları için Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ihtiyaçlar dahilinde su sponsoru olduğunu duyurdu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüssalgınından kaçarak Türkiye’ye gelen ve Sakarya’nda 14 günlük gözetim altına alınan vatandaşlar için Kızılay’a yiyecek ve içeçek temin etme görevi verildi.

Konuyla ilgili Kızılay’a destek olan HendekBelediye Başkanı Turgut Babaoğlu devreye girerek yurtdışından gelen ve Sakarya’da gözetim altında tutulan tüm Türk vatandaşlarının su ihtiyaçlarını karşılayacağını duyurdu.

22 Mar 2020 - 20:13 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet Çelik - Allah razı olsun aynı özveriyi diğer belediyelerden de bekleriz sivil toplum örgütleri ne iş yapıyor? Aynı ilgi ve özveriyi sivil toplum örgütlerindende bekleriz! Vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamakta sorun yaşayamayan bir ülkenin vatandaşlarıyız bu zorlu süreçte herkes kendi üzerine düşen görevleri yapmalı! Kamuoyu, uyarılara ve yasaklara ciddiyetle uymalı. Hickimse ne kendi sağlığıyla nede bir başkasının sağlığıyla oynamamalı.!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 20:13