İşte Sakarya'nın koronada "pik" yaptığı tarih!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya'nın koronavirüste pik yaptığı tarihin virüsün başlangıcından sonra 5. hafta olduğunu söyledi

İşte Sakarya'nın koronada "pik" yaptığı tarih!
İşte Sakarya'nın koronada "pik" yaptığı tarih!
Haber albümü için resme tıklayın

Bakan Koca, canlı yayında illerde virüsün "pik" noktasına ulaştığı tarihleri gösteren tabloyu gösterdi. Bu tabloda Sakarya'nın ismi virüsün görülmesinden sonra başlayan sürecin 5. haftayı gösteren bölümünde yer aldı. Yani Sakarya'da koronavirüs vakalarının en yüksek noktaya ulaştığı tarihin 5. hafta olduğu belirtildi.

Bakan Koca'nın açıklaması şöyle: Sakarya'da vakalar piki henüz tamamlamadı. İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya ve Eskişehir'de pik 5. haftada tamamlanıyor. Daha sonra düşüşe geçiliyor.

İşte Pik tarihlerini gösteren tablo

#

08 Tem 2020 - 20:02 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.