Kepenkler kapandı, cadde sessizliğe büründü

Kafe ve kahvehane gibi yerlerin geçici olarak kapatılmasına dair genelgenin hayata geçirilmesinin ardından Sakarya'nın en işlek eğlence yerlerinden biri olan Serdivan Kafeler Caddesi adeta sessizliğe büründü.

Kepenkler kapandı, cadde sessizliğe büründü
Kepenkler kapandı, cadde sessizliğe büründü
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com-

İçişleri Bakanlığı tarafından, 81 il valiliğine 'korona virüs tedbirleri' konulu ek bir genelge göndermesinin ardından sinema, kafeterya, kahvehane gibi alanlar korona virüs önlemleri kapsamında kapatıldı.

Serdivan Kafeler Caddesi'nde kafeler de bu karar doğrultusunda kapatıldı. Büyük bir sessizliğin hakim olduğu Kafeler Caddesi'nde hiçbir kafe açılmadı. Yoğunluğun en fazla olduğu akşam saatlerinde caddede adeta in cin top oynadı.

Bilindiği üzere, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında insanlara açık istirahat ve eğlence yerleri olarak faaliyet yürüten, vatandaşların yakın mesafede bir arada bulunarak bulaşma riskinin artırılacağı değerlendirmesi sonrası kafe, lokanta, faaliyetleri gece saat 00.00 itibariyle geçici süre durduruldu.

17 Mar 2020 - 21:17 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.