Korona haritasında dikkat çeken detay! Sakarya'da 12...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı açıklama sırasında Türkiye'nin koronavirüs haritasını paylaştı.

Korona haritasında dikkat çeken detay! Sakarya'da 12...
Korona haritasında dikkat çeken detay! Sakarya'da 12...
Haber albümü için resme tıklayın

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye genelinde bugün itibarıyla toplam 228 bin 868 test yapıldığını ve vaka sayısının 34 bin 109'a ulaştığını açıkladı.

Bakan Koca, "Türkiye genelindeki dağılımda İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak bu noktalarda yoğunluk fazla." ifadelerini kullandıktan sonra Türkiye'nin koronavirüs haritasını paylaştı.

Haritanın Sakarya ile ilgili paylaşılan kısmında 12 adet kırmızı noktanın bulunduğu görüldü.

HARİTADAKİ RENKLER NE ANLAMA GELİYOR?

Kırmızılar: durumu ciddi hastanede,

Maviler: durumu orta,

Morlar: evde izlem,

Yeşiller: sadece virüs var şikayeti yok evde izolasyon ve izlemde...

08 Nis 2020 - 00:50 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Soner - Bu tabloyu ilçeler bazında nasıl görürüz bu haliyle büyüteçle bile okunmuyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Nisan 00:50
01

Didem - Mahalle mahalle görebilirsiniz denmişti ama ben şehiri zor görebiliyorum. Lütfen daha açık harita çıkarır mısınız?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Nisan 00:50