Korona haritasında dikkat çeken iki bölge!

Sakarya'nın korona haritasında 1 ay önce kırmızı rengin üzerini kapladığı Serdivan ve Adapazarı ilçelerinde bu renk artık "noktalar" şeklinde...

Korona haritasında dikkat çeken iki bölge!
Korona haritasında dikkat çeken iki bölge!
+4
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com-Azim ÇELİK'in haberi

Sakarya'nın koronavirüs haritası son 2 haftada büyük ölçüde değişti.Sokak kısıtlamaları uygulanmadan önce, yani 1 ay önce haritada korkutucu bir görüntü vardı.

4 hafta gibi bir süre önce Sakarya'nın haritasında Serdivan, Adapazarı ve Erenler bölgelerinin üzeri tamamen kırmızıyla kaplanmıştı. Yasakların uygulanmaya başladığı Aralık ayının başından itibaren haritadaki korkutucu görüntü kaybolmaya başladı.

Geldiğimiz günlerde ise belirtilen bölgelerde ağır hasta ve vaka sayısının fazla olduğunu sembolize eden kırmızı rengin artık sadece "noktalar" halinde, bazı bölgelerde olduğunu görüyoruz.

Özellikle Serdivan ve Adapazarı ilçelerindeki renklerin hızlı değişimi dikkatlerden kaçmadı. Yetkililer, bu haritanın tamamen maviye dönebilmesi için tedbirlere sıkı şekilde uymamız gerektiğini söylüyor.

(15 OCAK'TA ALINAN GÖRÜNTÜLER AŞAĞIDADIR)

Sakarya Yenihaber

15 Oca 2021 - 18:45 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.