Koronada bu kez iyi haber! İşte Sakarya'da iyileşen hasta sayısı

Sakarya'da bugüne kadar koronavirüse yakalanıp iyileşen hasta sayısının 2 binin üzerinde olduğu öğrenildi.

sakaryayenihaber.com-

Azim ÇELİK'in haberi

Sakarya'da koronavirüsle ilgili her gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Salgınla mücadele eden en kritik illerden biri olan kentimizde, vaka sayıları her geçen gün artıyor. Son yayınladığımız haberde vaka sayısının bin 600'e yaklaştığını yazmıştık. Bu sayıyla birlikte Sakarya'da test sayısının ise 16 bine ulaştığı belirtildi.

2 BİNDEN FAZLA İYİLEŞEN

Günlerdir korkutan veriler paylaşsakta, ilimizde bu konuda güzel gelişmeler de yaşanıyor. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi(SAÜEAH), Toyota Acil Yardım Hastanesi ve ilçedeki diğer devlet ile özel hastanelerde tedavi gören hastalar iyileşme gösteriyor. Kent genelinde bu süreçte iyileşen toplam hastanın 2 binin üzerinde olduğu öğrenildi. Bu sayıyla Türkiye'de "nüfusa oranla iyileşen hasta sayısında" ilk sıralarda olduğumuz ifade edildi.

Sakarya Yenihaber

21 Nis 2020 - 16:33 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Halktan Biri - Kac hastamiz var ki iyilesen hasta sayisi 2 bin ? 95 bin vakanin toplaminda iyilesen hasta sayisi daha 14 bin degilmi ? Iki veriden biri yalan acaba hangisi ? Haber mi yalan yoksa verilermi !!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 16:33
01

Mahmut kurt - İlçe Bazında Rakamlar verirseniz çok memnun oluruz. Teşekkürler iyi çalışmalar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 16:33