Sakarya'da en çok ve en az vaka bu ilçelerde!

İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, nüfusa orantılı olarak en çok vakanın Adapazarı'nda olduğunu söyledi. Öğütlü, "En az nüfus Taraklı, Taraklı’da iki vakaya kadar düştü ancak  ümitliyken tam bir sıfırlanma olmadı ama önce Taraklı olur diye düşünüyorum" dedi.

sakaryayenihaber.com -

İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, Yenihaber Gazetesi İnternet Müdürü Azim Çelik’in sorularını yanıtladı. Sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlanan programda konuşan Öğütlü, salgında gelinen son durumu ve bazı ilçelerle ilgili gelişmeleri aktardı.

VAKA YOĞUNLUĞU

Sakarya’nın salgın sürecindeki durumunu değerlendiren Öğütlü, “Vaka sayıları bazı günlerde bazı ilçelerde fazla oldu ama genellikle nüfusla orantılı gitti. En büyük ilçe Adapazarı olduğu için en çok vaka da burada oldu. En az nüfus Taraklı, Taraklı’da iki vakaya kadar düştü ancak turistlik bir bölge olduğu için sıfırlamak konusunda ümitliyken tam bir sıfırlanma olmadı ama önce Taraklı olur diye düşünüyorum. Özellikle bir ilçe öne geçip bütün sayıları alt üst ettiği gibi bir durum olmadı” dedi.

Sakarya Yenihaber (@syenihaber)'in paylaştığı bir gönderi

Sakarya Yenihaber

13 Oca 2021 - 22:34 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.