Sakarya'da korona gerçeği... Dikkatinizi çekti mi?

Adapazarı'nın en işlek noktası olan Çark Caddesi'nde 5 gün aralıklarla çekilen iki fotoğraf arasındaki fark, virüs korkusunun kenti ne denli etkilediğini gözler önüne serdi.

Sakarya'da korona gerçeği... Dikkatinizi çekti mi?
Sakarya'da korona gerçeği... Dikkatinizi çekti mi?
Haber albümü için resme tıklayın

AYNI AÇIDAN İKİ FOTOĞRAF

Koronavirüs salgını Türkiye'de ilk kez 14 gün önce görüldü. Sakarya'da da salgınla mücadele kapsamında önlemler uygulanırken, bu durum şehir halkının yaşantısını değiştirdi. 5 gün önce çekilen fotoğraflarda Çark Caddesi'nde yüzlerce insanın yürüdüğü, bölgenin oldukça kalabalık olduğu görüldü. Günün aynı saatinde, aynı açıdan, 5 gün sonra çekilen bir başka fotoğrafta ise ilk görüntünün tam tersi bir manzara olduğu görüldü. Caddede yürüyen insanların sayısının neredeyse parmakla sayılacak kadar olduğu gözlendi.

SOKAKLAR BOŞ

Devletin insanların toplu olarak bulunduğu yerlere uyguladığı kapatma ve risk grubundaki vatandaşlar için uyguladığı sokağa çıkma yasağından sonra Sakarya'da AVM'ler, pazarlar, çay bahçeleri boşaldı. Son günlerde Sakarya sokaklarında, çalışmak zorunda olan insanlar ve görevliler haricinde kimse yürümüyor. Bu durum şehrin günlük hayattaki akışını salgın sürdükçe daha fazla etkileyeceğine işaret ediyor. Caner ÖZKOÇ

Sakarya Yenihaber

25 Mar 2020 - 16:33 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Takipci halk - Ne yazıkki onlar işe gidenlerdik onları çıkardıkya gözden çok üzülüyorum çok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 16:33