Sakarya'da yasaklar kalkacak mı? Bakan Koca açıkladı...

Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bazı illerimizde mutasyona özel planlarımız var. Bazı illerimizde daha geç normalleşme süreci olacak" dedi. Bu iller arasında çok yüksek riskli illerden biri olan Sakarya da yer aldı.

sakaryayenihaber.com -

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Kısıtlamaların esnetilmesiyle ilgili son durumu paylaşan Bakan Koca, "Bazı illerimizde mutasyona özel planlarımız var. Bazı illerimizde daha geç normalleşme süreci olacak. Tedbir halen en güçlü silahımız. İllerimizin risk düzeylerini düşük, orta, yüksek ve çok yüksek olarak belirleyeceğiz. Bilim Kurulu kararlarını kabineye ileteceğiz. Güvenlik kuvvetleri bu süreçte denetimlerini artıracak. Milletimizin sağlık ve sıhhati için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

Bakan Koca'nın geç normalleşme olacak dediği iller arasında vaka sayılarının artış göstediği Sakarya da yer aldı.

Sakarya Yenihaber

25 Şub 2021 - 19:56 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.