Sakarya haritasında dikkat çeken değişim!

Sakarya'nın korona haritasında kentin merkez ilçelerinde yoğun olarak görülen kırmızı rengin yeşile döndüğü görüldü...

Sakarya haritasında dikkat çeken değişim!
Sakarya haritasında dikkat çeken değişim!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com-

Sakarya, koronavirüsle mücadele konusunda Türkiye'nin en başarılı illeri arasındaki yerini koruyor.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın talimatlarıyla salgınla ilgili alınan tedbirlerin sıklaştırıldığı ilimizde vaka sayıları azalma eğilimi gösteriyor.

Birinci dalganın ikinci "pik" dönemine girildiği son günlerde günlük vaka sayıları 90'a kadar çıkmıştı.

Son günlerde ise bu sayı ortalama 50 ile 60 arasında seyrediyor. "Hayat Eve Sığar" uygulamasındaki korona haritasında da gözle görülür bir değişim yaşanıyor.

Sakarya haritasında, kentin merkez ilçeleri Adapazarı, Erenler ve Serdivan'da ağır hastaların yoğun olduğunu gösteren kırmızı rengin azaldığı görülüyor.

Bu durum salgında iyi durumda olduğumuzu ifade etmese de maske ve karantina cezalarının tabloya olumlu yönde yansıdığı gösterdi.

İŞTE HARİTADAKİ SON DURUM

30 Eyl 2020 - 15:30 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.