Sakarya koronada "pik" yaptı!

Sakarya'da günlük ortalama 70 kişiye korona tanısı konuluyor. Aktif vaka sayısı 1000'i aşarken, uzmanlar ilimizde ikinci dalganın ilk "pik" dönemi yaşandığını söylüyor

sakaryayenihaber.com-Azim ÇELİK'in haberi

AKTİF VAKA 1000'İ AŞTI

Sakarya'da korona vakalarındaki artış sürüyor. Pandemi sürecinde gösterdiği mücadeleyle ülkedeki en başarılı 15 il arasına giren ilimizde, ülkedeki durumla ortantılı bir yükseliş görülüyor. Kurban Bayramı öncesinde 5'lere kadar düşen günlük vaka sayısı son günlerde ortalama 70'lerde seyrediyor. Kentteki aktif vaka sayısı ise uzun süre sonra 1000 sınırını aştı.

CEZALAR KESİLİYOR

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın kesin talimatıyla şehirde maske, mesafe ve karantina kurallarına uymayanlara cezalar kesiliyor. Alınan son bilgiye göre Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi(SEAH)'nde korona sebebiyle yoğun bakımda yatan hasta sayısı 10 ile 15 arasında değişiyor. Durumu ağır olan ve antübe durumda olan hasta sayımız ise ortalama 5 civarında görülüyor. Uzmanlar, Sakarya'nın da ikinci dalganın birinci "pik" dönemini yaşadığını belirterek maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarıyor.

Sakarya Yenihaber

21 Eyl 2020 - 17:11 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Haluk duman - Türkiyede 81 il var kardeşim.Ölü sayısina bakiyosun 60 küsür.suriyeliler birlikte 90 milyonluk bir nüfus vaka sayisi 1000 küsürlerde mantik kabul etmiyor.Ayni sey 1 milyondan fazla nüfusa sahip sakarya içinde geçerli.Sağlık bakanliğının vermis olduğu verilere inanmıyorum.nitekim mhp nin de tbb kaldirmak istemeside açikcasi bunun bir parcasi herkes onlarin ağzindan konusacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:11
01

Nurcan - Bu bugunku haberse Sakarya valisinin ismini ogrenmek istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:11