SATSO Başkanı Altuğ o kararla ilgili konuştu

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Akgün Altuğ, Adapazarı kaymakamlığında gerçekleştirilen İlçe Hıfzısıhha Kurulu toplantısına iştirak etti.

Adapazarı ilçe Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya SATSO Başkanı Akgün Altuğ’un yanısıra, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, SESOB Başkanı Hasan Alişan, CADDER Başkanı Kemal Turgaç ve meslek odaları temsilcileri iştirak etti.

Söz konusu toplantı ile ilgili değerlendirme yapan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Altuğ, SATSO üyeleri tarafından dile getirilen talepleri kurula ilettiklerini ve yapılan istişareler neticesinde kapama kararı getirilen caddelerin bundan sonraki süreçte haftaiçi 10.00 ile 15.00 saatleri arasında açılabileceği kararı alındığını dile getirdi.

Başkan Altuğ açıklamasında “Dün gerçekleştirdiğimiz mart ayı meclis toplantımızda meclis üyelerimiz Çark Caddesi ve diğer caddelerde faaliyet gösteren üyelerimizin ticari faaliyetlerini yürütememelerinden kaynaklı yaşanan mağduriyeti dile getirdiler. Üyelerimizden gelen talepleri bugün gerçekleştirilen ilçe hıfzıssıhha kurulu toplantısında dile getireceğimizi belirttik. Ve bugün dile getirdik. SATSO olarak üyelerimizin menfaati doğrultusunda hizmet etmek önceliğimizdir. Koşullar değişse de üyelerimize olan sorumluluğumuz aynı kalacaktır. Halk sağlığını gözeterek gerekli tedbirleri maksimum seviyede alarak ticari faaliyetlerine haftaiçi 10.00 ile 15.00 saatleri arasında devam edecekler. Bu karara Uzun Çarşı esnafımız da dahil edildi. Üyelerimizin ne istediği önemlidir. Ticaret erbabımızın tüm önlemelerini alarak süreci yöneteceklerine inanıyorum. Bu virüsü yenebilmemiz için bilinçli ve duyarlı bir şekilde kurallar ve tedbirler çerçevesinde yaşamayı öğrenmeliyiz.

16 Nis 2020 - 20:38 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.