Vali Kaldırım'dan korona açıklaması: Dikkatli olun

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İnstagram hesabından korona uyarısı yaptı. Kaldırım,"Lütfen tedbirlere hassasiyetle uyalım, sağlığımızı koruyalım" ifadelerini kullandı

sakaryayenihaber.com-

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İnstagram'da koronavirüs uyarısı yaptı. Şehrin güzelliklerinden fotoğraflar paylaşan Kaldırım, "Sevgili Sakaryalı Hemşehrilerim. İl olarak son derece başarılı bir şekilde yürüttüğümüz salgınla mücadelemizde daha da başarılı olmamız sizlere bağlı. Lütfen tedbirlere hassasiyetle uyalım, sağlığımızı koruyalım. Hepinize sağlık, huzur ve bereket dolu bir hafta diliyorum..." ifadelerini kullandı.

Sevgili Sakaryalı Hemşehrilerim; İl olarak son derece başarılı bir şekilde yürüttüğümüz salgınla mücadelemizde daha da başarılı olmamız sizlere bağlı. Lütfen tedbirlere hassasiyetle uyalım, sağlığımızı koruyalım. Hepinize sağlık, huzur ve bereket dolu bir hafta diliyorum...

Çetin Oktay KALDIRIM (@valikaldirim)'in paylaştığı bir gönderi (12 Eki, 2020, 12:42öö PDT)

13 Eki 2020 - 11:56 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.