Vali Kaldırım şehirdeki vakalar için konuştu

Sakarya'nın yeni Valisi Çetin Oktay Kaldırım, "Sakarya'da son verileri aldım, çok yüksek veriler diğer illeri kıyasladığımız zaman. İnşallah o süreci de yönetiriz" dedi.

sakaryayenihaber.com - Azim ÇELİK

Valiler Kararanamesi ile Elazığ Valiliği'nden Sakarya Valiliği'ne atanan Çetin Oktay Kaldırım sakaryayenihaber.com'a özel açıklamalarda bulundu. Elazığ'da koronavirüs sürecini başarıyla yöneten Vali Kaldırım Sakarya'da da süreci en başarılı şekilde yöneteceklerini söyledi.

VERİLER YÜKSEK

Vali Kaldırım yaptığı açıklamada, "Sakarya'da son verileri aldım, çok yüksek veriler diğer illeri kıyasladığımız zaman. İnşallah o süreci de yönetiriz. Soruna sorun olarak bakmamak lazım. Her sorun bir fırsattır. Kovid-19 sonrası kendinizi iyi konumlandırırsanız, özellikle turizmde buradan çok avantajlı çıkabilirsiniz. Bunun da üstesinden bir şekilde gelinecektir" ifadelerini kullandı.

REHAVET OLUŞMASIN

Koronavirüs sürecinde Elazığ'ın başarılı olduğunu söyleyen kaldırım, "Bir çok sınırlama kaldırıldı, burada sosyal mesafe ve maska takmak önemli. Biraz daha izol yaşamak yemek ve merasimlerden, bir araya gelmelerden uzak durmak lazım. Elazığ çok başarılı oldu, vaka sayısını 100'ün üzerine çıkarmadık. Burada vatandaşları da sürece dahil etmek önemli. Rehavet oluşmasın, vatandaşın hassasiyetli davranması gerekir" dedi.

Sakarya Yenihaber

17 Haz 2020 - 18:52 - Koronavirüs


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Halk - Hakkını yemeyelim eski valimiz de süreci çok iyi yönetti. Fakat bizim bölgemizin halkı cahil aklını kullanmıyor... Dört aydır evden çıkmayanlar olmasına karşın hiç eve girmeyen bir şey yok gibi davranan insan da çok malesef. Önce halk kendini düşünecek sonra yetkililer görevini yapacak. Adam gidiyor diye harcamayın lütfen. Gelen hoş gelir. Gidenden Allah razı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 18:52
03

Takipci halk - Valimiz elinden geleni yaptı halkımız cahil davrandı ben daha çarşıya gitmedim haberlerden takip ediyorum milleti çalışanlar mecbur gidiyor boş boş gezenlere çok kızıyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 18:52
02

Avukat - Valilik ve il pandemi kurulu hiçbirşey yapmıyor. Özellikle esnaf maske ve sosyal mesafe kuralına zerre dikkat etmiyor. Peki valilik ne yapacak..Denetleyecek gerekiyorsa ipc kesecek, yetmiyorsa geçici olarak mühürleyecek. Geçen gün bir dürüm aldım dürüm bana gelene kadar 3 kişi çıplak elle elledi. Artık dışarıdan yemek falan da almıyorum.. Maske falan zaten takmıyorlar.. Ben esnafla kavga etmek zorunda mıyım..Denetleyin arkadaş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 18:52
01

Dürüst ol - Giden vali harbiden ne yaptı, görevde kaldığı sürece adını dahi duymayan yüz binlerce kişi var bu şehirde.. Hatta bazen ya bu şehirde vali varmıydı dediğim bile oldu..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 18:52