Sakaryaspor’un yönetilememe sorunu

Yönetim, “kiralık” yazılı formayla takımı maça çıkardı Sakaryaspor’u tüm Türkiye’ye rezil etti. Sakaryaspor yıllardır yönetilememe sorunu yaşıyor.

Sakaryaspor’u yönetmeyi berecermeyenler sürekli bir ağlama modundalar! Sakaryaspor’u yönetenlerde biraz sorumluluk olmalı. Biraz vizyon olmalı!

Formanın üzerine “Kiralık” yazdıran yönetimin utanç verici mesajı amacına ulaştı. Sakarya dışında yaşayan herkes Sakarya şehrinin Sakaryaspor’a destek olmadığını konuşuyor.

Ama yönetimin yaptığı bu algı doğru değil. Çünkü bu şehir 6 ayda iki kez transfer yasağı açtı. Sezon başında 7-8 Milyon TL bu şehirden para toplandı. Devre arasında da 2.5-3 Milyon TL para toplanarak Sakaryaspor’un borçları ödendi.

Sakaryaspor sevdalıları Türk futbol tarihinin en pahalı forma satışına katıldılar. 1.965 TL’den forma alarak şehrin takımına destek oldular.

2.Ligin en pahalı maç biletleri bizde. Buna rağmen Sakaryaspor taraftarı 20’ye, 50’ye bakmadan biletini alıp Sakaryaspor’a destek oluyorlar.

O formaya kiralık yazarak Sakaryaspor’a destek olan, Sakaryaspor’un transferinin açılması için katkı sağlayan herkese ayıp ettiniz!

Bayburt maçından sonra takıma ödenen 500 bin TL’lik galibiyet priminin 350 bin TL’si Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından verildi.

Bu şehir yöneticilerin yaptığı hatalar yüzünden yıllardır Sakaryaspor’un borç pisliğini ödüyor.

Kısacası Sakarya şehri Sakaryaspor’a sonuna kadar destek oluyor. Fakat bu destekler Sakaryaspor’u yönetenleri nedense tatmin etmiyor. Alışmışlar hazır para harcamaya!

Paranız yok, projeniz yok, futbolcu yetiştirme yok, futbolcu satma yok, projeleri hayata geçirebilecek vizyon yok!

Bir kez daha üzerine basa basa söylüyorum; Sakaryaspor'un para sorunu yoktur. Parayı kullanma sorunu vardır. Sakaryaspor’un yönetilememe sorunu vardır. Sakaryaspor’a gelen paralar yıllardır yanlış kullanılıyor. Özellikle son 4 yılda bu durum ayyuka çıkmıştır. Yapılan transferlerden elde edilen zararlar ortadadır.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Erdem Yıldırım - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Üzgün Ümitsiz - "Paranız yok, projeniz yok, futbolcu yetiştirme yok, futbolcu satma yok, projeleri hayata geçirebilecek vizyon yok!" yazmışşsınız. Doğru! Doğru, ama uzun olmuş. Bunu daha kısa olarak:

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 08:35
01

Ersoy özcelik - Merhaba ne olurdu iyi günlerde yassaydin sende ne oldu simdi.senin yazini okuyan herkes küsecek ve gitmiyecek belkide dogru ama yazini yazmanin zamani yanlis sene sonunu bekle veya 15 gün önce yaz,yok illaki kötü bir haftanin devaminda bir tekmede sen vur aferin hic kimse toparlamaya calismasin herkes vursun bende isime gelmeyen bisey varsa onuda yaziyom kaos olsun kötülük olsun iyi günler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 08:35


Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler