Ferhat Göçer Kırkpınar’da coşturdu

Şarkıcı Ferhat Göçer, 11. Kırkpınar Sanat Akşamları kapsamında Sapanca'da  konser verdi.

Ferhat Göçer Kırkpınar’da coşturdu
Ferhat Göçer Kırkpınar’da coşturdu
Haber albümü için resme tıklayın

KırkpınarAçıkHava Tiyatrosu'nda bu yıl 11.'si düzenlenen etkinlik, Cem Adrian ve Erol Evgin'in ardından Ferhat Göçerkonseriyle devam etti. Şarkı aralarında açık hava tiyatrosunu dolduran izleyicilerle sohbet eden Göçer, ilk etkinlikten bu yana sahneye çıktığını aktararak, fahri hemşerilik almayı hak ettiğini söyledi.

Sevilen şarkılarını seslendiren Göçer, dinleyicilere hem duygu dolu hem de coşkulu bir gece yaşattı. 11. Kırkpınar SanatAkşamları, 14 Eylül'de Nazan Öncel konseriyle sona erecek.

Sakarya Yenihaber

10 Eyl 2019 - 12:10 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.