Osman Özdemir'le dirildik

Hafta başından beri idmanları takip ediyordum.

Gerek teknik heyetin takım ile ilgili görüşlerini gerek yöneticilerin görüşlerini ve düşüncelerini takip etme şansım oldu.

Günümüzde popüler bir anlayış olan ihale gidene yıkılır anlayışı ile de karşılaştım, futbol şansı yanımızda değil diyenlerle de…

Bir gerçek var ki sezon başından beri belki yapılan en doğru hareket Osman hoca ve ekibinin gelmesiydi.

Bu haftaki maçı da statta takip ettim.

Oyunun belli bölümünde Sakaryaspor adına sezonun belki de en etkili ve dinamik oyununu oynadık. Geçen son iki teknik heyetin aksine daha genç ve bu liglere daha uygun bir Sakaryaspor izledik.

Ama şu bir gerçek ki bu takımda Ferhat ve Talha gibi topu kullanan adamlarımız yok ve onlara acil olarak af yolu gözükmeli.

Önümüzdeki haftalarda geçmişe takılmadan ve bakmadan her maçı final niteliğinde oynarsak ve gerekli neticeleri alırsak bu ligin sonunda bir üst ligi görürüz diye düşünüyorum.

Daha bu başlangıç ama Osman Özdemir ile diriliş yılında dirildiğimiz yadsınamaz bir gerçek.

2014-2015 sezonunda İzmir'de o kötü şartlarda final oynatmış bir hoca 21.haftada aldığı bu Sakaryaspor'u şampiyon yapıp bu kentin sevdalılarına borcunu ödeyecektir en azından inancım bu yönde.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Kaan Çetin - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler