Park ilgi bekliyor

Hatice Ülker Turan isimli okurumuz, mikro blog sitesi Twitter üzerinden parkların bakımsızlığıyla ilgili şikayetini paylaşmış. Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden Limonlu Sokak’ta ikamet ettiğini belirten okurumuz, Serdivan Belediyesi’ne sesini duyurmak istemiş. Turan, “Bahçelievler Mah. Limonlu Sokak Serdivan’da bulunan bu parkın bakımsızlığı daha ne kadar devam edecek. Çocuklarımızın oyun oynaması için yaptığınız bu parkın bakımını neden ihmal ediyorsunuz?” diye yazmış.

Biz de okurumuzun şikayetini yetkililere iletelim.

++++++++++

Kurbağaları öldürmeyin

Bir okurumuz sosyal medyadan paylaşmış. Twitter üzerinden Sapanca Naturköy’de kurbağaların üreme alanı olduğunu belirten okurumuz, “Burası aynı zamanda kurbağaların üreme ve yaşam alanı. Ancak insanlar üzerlerine basarak onları öldürüyorlar. Tek bir uyarı levha yok. İşletme sahiplerini uyardık ancak bize güldüler. Kurbağa yavruları insanların arasından geçip kurtulmaya çalışıyorlar. ancak üzerlerine basılıyor ve öldürülüyorlar” diye yazmış.

Biz de duyarlı okurumuzun bu şikayetini yetkililere iletelim.

+++++++++

Bu derenin hali ne?

Nevzat Saraç, Karasu’da kaymakamlığının karşısındaki derenin fotoğrafını paylaşmış. Belediye, Kaymakamlık ve Valiliğe sesini duyurmak isteyen Saraç, “Bende size şu şekilde bir resim paylaşayım. Kaymakamlık binası karşısındaki bu derenin hali nedir Allah aşkına!!” diye sormuş.

Evet okurumuzun anlattıkları böyle. Yetkililere iletelim.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Kaya - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler