AKP MİLLETVEKİLİ ALİ İHSAN YAVUZ ROMANYA'YA GİTTİ

AKP Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi’nin 46. Genel Kurul Toplantısı için Romanya’nın başkenti Bükreş’e gitti.

Karadeniz Ekonomik İşbirliği’nin amaçları ve ideallerinin halklar tarafından anlaşılmasını ve benimsenmesini sağlamak ve üye ülkeler arasında ekonomik, ticari, sosyal, kültürel ve siyasi işbirliği için yasal bir dayanak oluşturmak üzere faaliyet gösteren KEİPA’nın 46.Genel Kurul toplantısı 3 gün boyunca Romanya’nın Başkenti Bükreş’te gerçekleşecek.

46. Genel Kurula katılacak olan Türk heyetinde AKP Milletvekili Ali İhsan Yavuz yanında AKP Milletvekilleri; Haluk İpek, Hasan Karal, Ahmet Demircan ve Muhammed Balta var.

#

26 Kas 2015 - 12:49 - Perde Arkası


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.