Gelecek Partisi’nin İl Başkanı kim olacak?

PERDE ARKASI'nda bugün: Gelecek Partisi’nin İl Başkanı Serbes mi, başkası mı olacak?  - Çil’in arabuluculuk mesaisi başladı - Öğrencilerine çorba dağıttılar - Serbes’ten ittifak yorumu - Dikbayır, konuk etti - Dr.İzmirli’ye çifte kutlama - Yüce’nin şiiri sosyal medyada

Gelecek Partisi’nin İl Başkanı kim olacak?
Haber albümü için resme tıklayın

Gelecek Partisi’nin İl Başkanı Serbes mi, başkası mı olacak?

Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığı’nda kurulan Gelecek Partisi’nin bu ay içinde İl Başkanlarını ataması bekleniyor.

Sakarya’da baştan beri İl Başkanlığı için Ender Serbes’in adı geçiyor.

Serbes, aylardır ön saflarda çalışmalarını sürdürürken parti kuruluşunun ardından il başkanlığı için başka isimler de anılmaya başlandı.

Ender Serbes Parti il binası olması düşünülen binada parti çalışmalarını sürdürürken Kurucular Kurulunda yer alan Nuray Sağıroğlu’nun da kendisine yakın isimlerle, kendisine ait işyerinde, bir başka isim için kulis yaptığı konuşuluyor.

Gelecek Partisi’nin Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ayhan Sefer Üstün’ün ise Karadeniz kökenli bir İl Başkanı arayışında olduğu söyleniyor.

Çil’in arabuluculuk mesaisi başladı

22 yıldır Sakarya Barosuna kayıtlı olarak Serbest Avukatlık yapan Ahmet Çil, Adalet Bakanlığı tarafından 24 Kasım 2019’da yapılan Arabuluculuk sınavını kazanmıştı.

Hatırlanacağı gibi bu sınav, sınava giren ve aralarında Ali İhsan Yavuz’un da bulunduğumilletvekillerinin ve birçok üst düzey bürokratın sınavı kazanamamaları sebebiyle Türkiye’de gündem olmuş ve birkaç gün haber gündemlerinde yer almıştı.

Avukat Ahmet Çil Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşıma göre 03.01. 2020 günü Arabuluculuk Dairesi Başkanlığı sicil kaydı onaylanan Ahmet Çil, bu tarih itibariyle Arabuluculuk mesleğine başladı.

Öğrencilerine çorba dağıttılar

Sakarya Üniversitesin de final sınavları devam ediyor. Sakarya Üniversitesi yöneticileri ise bu süreç içinde öğrencilerin rahat etmesi için elinden geleni yapıyor.

Bu kapsamda Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yrd. Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç ve STMF Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay öğrencilerimize kütüphanede çorba dağıttı.

Öğrenciler rektör ve beraberindekilerinin bu ikramında memnun kalarak teşekkür etti.

Serbes’ten ittifak yorumu

Gelecek Parti Sakarya il Kurucuları arasında ismi geçen ve il başkanı olması konusunda kulislerin yaşandığı Ender Serbes, sosyal medya üzerinden mevkut iktidarı ve siyasileri eleştirmeye devam ediyor.

Serbes son olarak dün yaptığı paylaşımda Cumhud ve Millet İttifakını eleştirdi.

Gelecek Partisini etiketleyerek yaptığı paylaşımda Serbes, “Türkiye’nin kuvvetli/güncel parlamenter sisteme acilen dönmesi gerekiyor.

Malumunuz yeni/ucube sistemde ittifaksız da olmuyor.

Bize Millet/Cumhur değil DEMOKRASİ İTTİFAKI gerekiyor” diye yazdı

Dikbayır, konuk etti

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın önceki akşam önemli misafirleri vardı.

Dikbayır, partisinin il yöneticilerini, belediye meclis üyelerini yemekte ağırladı.

Ülke gündemi ve siyasetin konuşulduğu yemekten fotoğraflar, il Başkanı Selçuk Kılıçaslan tarafından paylaşıldı.

Dikbayır, yemekte meclis üyelerinin değerlendirmelerini alırken, yapılacak olan belediyeler çalıştay’ında kendisine başarılar dilendi.

Dr.İzmirli’ye çifte kutlama

İlimizin tanınan doktorlarından Dr. Cevdet İzmirli, hafta sonunu dolu dolu geçirdi. 3 Ocak 1954 doğumlu ola Dr.İzmirli Cuma günü sürpriz kutlamalarla, yeni yaşına girdi.

İlk olarak görev yaptığı hastanede, mesai arkadaşları tarafından doğum günü kutlanan İzmirli akşam saatlerinde eşi, çocukları ve torunlarıyla 66 yaşına girdi.

Bu mutlu anları fotoğraflayan Dr. İzmirli “Bu kadar sevilmek, herkese nasip olmaz” dedi.

Yüce’nin şiiri sosyal medyada

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Sarıkamış’da şehit olan askerleri seslendirdiği şiir ile andı.

Başkan Ekrem Yüce 105 yıl önce donarak şehit olan 90 bin vatan evladını şehadetlerinin yıl dönümünde kendi seslendirdiği şiir ile andı. Başkan Yüce tarafından seslendirilen şiir sosyal medya da büyük ilgi gördü.

Sosyal Medya’da yer alan görüntülerde, Sarıkamış filminden görüntüler yer alırken, Başkan Ekrem Yüce, Sarıkamış Şiirini seslendirirken görülüyor.

Yüce görüntünün sonunda, yine kendi sesi ile, Sarıkamış şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını vurguladığı dikkatlerden kaçmadı.

Sakarya Yenihaber

06 Oca 2020 - 09:00 - Perde Arkası


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.