Siyaset dünyasını karıştıran ilginç dedikodu

Bugünlerde siyaset dünyası ilginç dedikodularla çalkalanıyor.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde rakiplerini bu dedikodular üzerinden vurmaya çalışanlar çoğunlukta.

Ancak anlatılanların bir bölümü fısıltı gazetesine manşet oluyor.

İşte onlardan biri.

Geçtiğimiz haftalarda bir başkan, bir eski başkan arkadaşından kendisine bir iyilik yapmasını ister.

Sıcak sularıyla ünlü bir işletmeden iki kişilik ve bir gecelik yer ayırtmasını isteyen başkan, yerin ayrılması sonrası akşam hava kararırken işletmeye gider.

Yanında bir bayan vardır. Girişte kendisinden evlilik cüzdanı istenir. Başkan küplere biner. Yanındaki bayana mahcup olmuştur.

Görevlilere sert çıkar ve kendisinin başkan olduğunu söyler. Bu arada görevliler rezervasyonu yaptıran eski başkanı ararlar. Eski başkan, başkana telefon eder. Ağza alınmayacak hakaretler eder.

Şimdi siyaset dünyası dobralığıyla bilinen eski başkanın düşürülmek istendiği durumu ve kendisine bu kazığı atan başkanın yanındaki bayanı konuşuyor.

CHP İl Danışma Kurulu’ndan Notlar

***CHP Kuruluşunun 90. Yıl dönümünde 3. İl Danışma Kurulu’nu gerçekleştirdi. AKM’de yapılan kurula partililer tarafından yoğun katılım olduğu gözlendi.

***Danışma kurulu için günlerdir hazırlanan parti il yönetimi, misafirlerini Konferans Salonu girişinde canlı klasik müzik eşliğinde karşıladı.

***CHP’ye yıllarını ve gönlünü veren bazı isimlerin yaşadığı heyecan de yüzlerinden okundu. Kurula özel olarak hazırlanan bazı partililerin ise şıklığı gözlerden kaçmadı.

***Toplantı öncesinde gözler Milletvekili Engin Özkoç’u aradı. Kurulda konuşan CHP İl Başkanı Yüksel Büyükten, Özkoç’un Genel Merkez tarafından Giresun da görevlendirildiğini söylemeyi ihmal etmedi.

***Kurula katılan partililerin de cep telefonlarını ellerinden düşürmediği görüldü. Toplantıda yapılan konuşmaları fotoğraflayan CHP’liler, anlık gelişmeleri sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

***Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ecevit Keleş, konuşması sırasında ilginç bir örnek verdi. Kuvay-ı Milliye ve Mili Mücadele Dönemi üzerine konuşan Keleş, “Sakarya’da da bir tane eşkıya vardır, bunun da adı Ecevit Keleş’tir” diyerek dikkat çekti.

***Kurulda yaşanan bir olay ise herkesin duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu. Toplantıda partiye yıllarını veren Mustafa Baltacı’ya plaket takdiminde bulundu. Elindeki bastonuyla plaketi almak üzere konuşma yapan Baltacı, ölmeden önce CHP’yi iktidar olarak görmek istediğini söyledi. Baltacının konuşması bazı partilileri gözyaşlarına boğdu.

TWİTTER GÜNLÜĞÜ

Zeki TOÇOĞLU ‏@sbbzekitocoglu : Bu sene SAMEK merkez sayısını 16’ya çıkardık. Branş sayısını ise 50’ye.. Özellikle dil kurslarını kaçırmayın derim

Cavit Öztürk ‏@cavitozturk054: Hıristiyan lobisi ve yandaşları yine yaptı yapacağını sağlık olsun be BÜYÜK USTA

HÜSEYİN EMANET ‏@hemanet54: Hiç bir şey kaybetmedik, en büyük kazancımız ülkemizin tanıtımı ve kazandığımız tecrübe, sonunda mutlaka olacak durmak yok yola devam...

Osman AYDIN ‏@osmanaydin6154: Mesaj alınmıştır! Bu balıklar ve bu moralle, ’’Sandık çalışmaları’’ tavan yapacaktır. ’’Durmak yok.Yola devam.’

Oktay Yıldırım ‏@OktayYildrm: Bence Olimpiyatların İstanbulda yapılması dünya için vereceği mesajlar ile bir fırsattı.Amaolmadı.kaybeden İstanbul olmadı.Tokyoya başarılar

Tuna Tan ‏@tunatan54: Çek bir derin nefes Bak yanında ailen varmı?sanagülümsüyormu?Gülümsüyor:)Eee mutlu olmak için daha ne bekliyorsun?

GÜNDÜZ DOĞAN ÖZTÜRK ‏@gunduz08: Çok Sevgili Anneciğimin cenazesine bizzat iştirak eden, telefon veya mesajlarla acımızı paylaşan tüm dostlarımıza şükranlarımı arz ediyorum.

MahmutKOSEMUSUL ‏@mahmutkosemusul: Olimpiyatları Tokyo kazandı tebrikler Tokyo. Biz bundan sonra daha fazla çalışarak daha çok başarılı olacağız. Bunda’da bir hayır vardır.

Mustafa Kaya ‏@Adapazari: Düzcedeki ablamlar lafı tarih oldu. Onlarda Eskişehire taşındı geçen hafta. Artık belediyeciliğin en güzel örneklerini onlarda yaşayacak

#

09 Eyl 2013 - 10:46 - Perde Arkası


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.