Tever’den Isır’a eleştiri

PERDE ARKASI'nda bugün: Tever’den Isır’a eleştiri... Sofuoğlu'nu savundu... ‘İl Başkanımızı karanlıkta göremedim’

Tever Emniyet'ten Kırkpınar için bilgi almış

Ormanpark’ta dün sabah basın mensuplarıyla bir araya gelen AKP İl Başkanı Yunus Tever, önceki gün Sapanca Kırkpınar’da gerçekleşen arbedeyle ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erdoğan Isır’ı eleştirdi.

Olaylara karışan isimlerin Kırkpınarlı olmadığını dile getiren Başkan Tever, “Daha önceden orada oturan arkadaşların Kırkpınarlı olduğuna ben de hem fikirim. Ama dünkü olaydan bahsediyorum ben. 8 kişi sakıncalı insan var. Otobüsle adam gelmiş. O sekiz kişi içinde sabıka kaydı olanlar var” dedi.

Emniyetten Kırkpınar ile ilgili yapılan eylemlerle ilgili olarak bilgi aldıklarını belirten Başkan Tever, “Siyasi partinin il başkanı olunca nasıl bir organizasyon içerisinde olduğunu da açıkçası bilemiyoruz. Çünkü oradaki olaya müdahale etmeye kalkıştı kendisi. Raporlar o şekildedir. Biz burada yapılan hareketlerin iyi niyette olmadığını farkındayız. Belediye başkanımıza da haksızlık yapılıyor” dedi.

SOFUOĞLU’NU SAVUNDU

Basın toplantısı sırasında AKP İl Başkanı Yunus Tever, gazetecilerin Kenan Sofuoğlu ile ilgili eleştirilerine cevap verdi. Sofuoğlu’nun Sakaryaspor ile ilgili olarak Hazine ve Maliye Bakanlarının kapısında uzun saatler beklediğini biliyorum. Kendisinin hiçbir şey yapmadığını söylemek haksızlık olur” cevabını verdi.

‘İl Başkanımızı karanlıkta göremedim’

TED Sakarya Koleji’nin açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, katılanları tek tek saymaya başladı. Başkan Yüce konuşmasının sonuna doğru balona dönerek, “İl Başkanımız da buradaymış. Kendisi karanlıkta kaldığı için göremedim” açıklamasını yaptı. AKP İl Başkanı Yunus Tever’in bu duruma tepki vermediği görüldü.

Sakarya Yenihaber

17 Eki 2019 - 08:59 - Perde Arkası


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.