Türk-İş pankart astı​​​​​​​

PERDE ARKASI'nda bugün: Türk-İş pankart astı - Üstün o toplantıya katıldı - Canlı müzik eşliğinde sohbet ettiler - TÜVASAŞ Lokalinde Kırım rüzgarı esecek - CHP’de akşam mesaisi - Kılıç, başkanları ağırladı

Türk-İş pankart astı​​​​​​​
Haber albümü için resme tıklayın

Türk-İş pankart astı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) 4 yılda bir olağan kurul toplantısı gerçekleştirir. 22. genel kurul toplantısı 2015 yılının aralık ayında Ankara da büyük bir katılımla gerçeklemişti. Bu genel kurulda da katılımı artırmak adına genel kurul için hazırlıklara başlayan Türk-İş ve Türk-İş’e bağlı sendikalar, şehrin belirli noktalarında pankart asmaya başladı.

Üstün o toplantıya katıldı

Türkiye Cumhuriyeti Eski Başbakanı Ahmet Davutoğlu, kuracağı partinin yol haritasını açıklamak üzere geçtiğimiz hafta “Manisa Dostları Platformu” adı altında yapılan toplantıya katıldı.

Davutoğlu’nun programının yapılacağı düğün salonunda emniyet tarafından yoğun güvenlik önlemi alındı

Öte yandan salona girişte X-Ray cihazından geçilmesinin ardından üst araması yapılırken, ayrıca, salona giriş bölümünde katılımcıları çeken bir kamera olduğu görüldü.

Toplantıya AKP’den ihraç edilen eski milletvekilleri Abdullah Başçı, Ayhan Sefer Üstün, Selçuk Özdağ, İbrahim Turhan; AKP Ankara eski İl Başkanı Nedim Yamalı, İstanbul eski İl Başkanı Selim Temurci ve CHP İstanbul eski Milletvekili İhsan Özkes katıldı

Canlı müzik eşliğinde sohbet ettiler

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve arkadaşları, önceki akşam canlı müzik eşliğinde sohbet etti.

Gerçekleşen sohbete Birlik Başkanı Murat Bayrak’ın yanında Cengiz Bayar, Başkan Vekili Murat Kotan, Başkan Yardımcısı Süleyman Baş ‘ta vardı.

Picasso Garden’de canlı müzik eşliğinde yapılan sohbette, yönetim kurulu faaliyetleri ve sektör yanında güncel konular ele alındı.

TÜVASAŞ Lokalinde Kırım rüzgarı esecek

Kırım Gelişim Vakfı tarafından Cumartesi günü ilimizde bir etkinlik düzenlenecek. Vakıf Başkanı ümit Şilit’inde katılacağı etkinlik TÜVASAŞ Lokalinde gerçekleşecek.

Etkinlikte, Kırım sanatçıları, Kırım Halk Dansları gösterileri yer alacak.

CHP’de akşam mesaisi

CHP’nin yeni il binasının bitirilmesi için, uzun zamandır Saray Bosna Caddesi üzerinde ki binasında hareketlilik vardı.

Bu hareketlilik gece gündüz devam ederken, binanın açılması için geri sayım başladı. Binada inşaat çalışmaları bitirilirken, mimari düzenlemesi de sona gelindi.

Öte yandan yeni binanın mobilyaları ve büro malzemeleri de gelmeye başladı. Önceki akşam, İl Başkanı Erdoğan Isır ve beraberinde ki bir grip partili, eşyaların taşınmasında yoğun mesai harcadı.

Kılıç, başkanları ağırladı

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın dün önemli konukları verdi. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Başkan Kılıç’ı ziyaret ederek sohbet ettiler.

Gerçekleşen ziyarette, üç belediye başkanı ortak yapılacak çalışmalar hakkında fikir alış-verişinde bulundu.

Başkan Kılıç bu ziyareti sosyal medya hesabı üzerinde paylaştı.

Sakarya Yenihaber

28 Kas 2019 - 09:05 - Perde Arkası


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.