Yakup Alaylı seçim kampında

Bir süre önce MHP Erenler İlçe Teşkilatı’na üye olan ve Erenler MHP Beledile Başkan aday adayı olduğu konuşulan Bekirpaşa eski Belediye Başkanı Yakup Alaylı, seçim atmosferi daha fazla etkisini göstermeden kendini kampa çekti.

Ailesi ile bir sahil kasabasında bir haftadır dinlenen Alaylı’nın tatil dönüşü seçim çalışmalarına ağırlık vereceği öğrenildi.

Siyasi kimliği yanında Erenlerde ticari kimliği de ağır basan Alaylı, seçim sürecinde ilçenin siyaset dünyasında yer almış önde gelenleriyle ortak hareket edeceği de söyleniyor.

Işıksu, üzüm bağlarında dinlendi

AKP Adapazarı eski Başkanı ve şu an AKP İl Yönetimi’nde Teşkilatlar’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mutlu Işıksu, son birkaç gündür, Pamukova’daydı.

Pamukova’da üzüm bağlarında birkaç gün geçiren Işıksu, burada bir süre dinlendi. Bu süre zarfı içinde teşkilatlar da teması koparmayan Mutlu Işıksu’nun bugün yapılan Serdivan İlçe Divan Toplantısı’na katılacak.

Bu arada bir not daha düşelim, Işıksu Pamukova’da bulunduğu süre içinde çektiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde de yayınladı.

Bayramda iki vekil vardı

Dün Büyük Zaferin 91’inci yıl dönümü, Kent Meydanı ve Atatürk Bulvarı’nda yapılan törenlerle kutlandı.

Atatürk Bulvarı’nda kurulan protokol tribününde, askeri erkan, daire müdürleri, Sivil Toplum Örgütleri’nin temsilcileri vardı.

Milletvekilleri için ayrılan bölümde ise AKP Milletvekilleri’nden Hasan Ali Çelik ve CHP’den Engin Özkoç vardı.

Tören öncesinde Valilik makamında yapılan tebrik kabulünde ise dikkati çeken siyasi parti temsilcilerinden sadece CHP İl Başkanı Yüksel Büyükakten’in yer almasıydı.

Diğer il başkanları ise programa katılmadı.

Küçükyılmaz, Şanlıurfa yemeklerini özlemiş

Kamu Hasteneleri Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz önceki gün Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu’nun “90 gün çalışması” kapsamında gittiği Şanlıurfa’dan döndü.

Daha önce de Şanlıurfa’da bulunan Dr. Küçükyılmaz, burada dostlarıyla özlem giderirken, Suriyeli mültecilerin bulunduğu Çadır Kent’te de incelemelerde bulundu.

Çadır Kent’te Küçükyılmaz’ın özellikle Suriyeli çocuklarla yakından ilgilendiği dikkatlerden kaçmadı.

Diğer taraftan Dr. Küçükyılmaz bu görevlendirme uzun zamandır özlemini duyduğu yöresel yemekleri tekrar tatma fırsatı buldu.

Kaymakam Bozkurt göreve başladı

20 Temmuz 2013 tarihli resmi gazetede yayınlanan 2013 yılı Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesiyle ilimizde görevlendirilen yeni kaymakamlar bir bir görevine başlıyor.

Kararnamelere ilimize atanan ve Hakkari Vali Yardımcılığı’ndan Söğütlü Kaymakamlığı’na atanan Önder Bozkurt görevine başladı.

Kaymakam Bozkurt’un diğer kaymakamlarda olduğu gibi ilk durakları Vali Mustafa Büyük oldu.

Önceki gün Kaymakam Bozkurt’u makamında ağırlayan Vali Büyük, yeni kaymakama görevinde başarılar diledi.

İl Genel Meclisi oturumları başlıyor

İl Genel Meclisi eylül ayı oturumlarına pazartesi günü başlıyor. Saat 14.00’da başlayacak olan İl Genel Meclisi Toplantısı’nda 5 gündem maddesi görüşülecek.

Gündemin dördüncü maddesinde Geyve Hacıosmanlar Köyü’nü ilgilendiren 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar düzenlemesiyle ilgili düzenleme görüşülecek.

Twitter Günlüğü

Murat Kesik ‏@MurattKesik : Gaziantep’e gidipte imam çağdaşda Ali Nazik yememek olmazdı

Yusuf Alemdar ‏@sbYusufAlemdar: 30 Ağustos Zafer bayramı geçmişte olduğu gibi bu gün de dünyanın her yerinde ki Ezilenlerin zaferi olsun tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

erol aydın ‏@erolaydin54: Trabzonspor’un flaş transferi Malouda kente alışamazsa başarılı olamazmış demek ki kuvvetli yatacak

Yaşar Yazıcı ‏@Yasar_Yazici : Başbakanımız; " Kimyasal silahla insan öldürme suç sayılıyor da tankla, topla, tüfekle 100 bin insan öldürme suç sayılmıyor mu?"

Leyla EKMEN EPÖZDEMR ‏@leylaekmen : Bir yerleri referans gösterip kimliğini gizleyerek yalan ve iftirayla hakaret eden yasalar önünde hesap vermelidir.

Ferhat Ateş ‏@ferhatates74: Cuma vakti Mısır ve Suriye için Dua vakti, Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Recep Gülsoy ‏@RecepGlsoy : Esed’in yaptığı zulme, akıttığı müslüman kanına rağmen onu destekleyen Hamaney!. Senden daha siyonist senden daha şeytan var mı bu dünyada...

Özgür AYGÜN ‏@ozguraygun54 : "Yanında huzuru bulduğumuz insanlar, servettir."

Süleyman DİŞLİ ‏@ABSuleymanDISLI: SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyeleri nezaket ziyaretinde bulundular. Şehrimizde ilgili birçok konuda fikir teatisinde bulunduk.

Tolga Ballık ‏@tolgaballik : Birinci Meclisi Mebusanda da Suriye ve Halep vilayetlerinin ayrı ayrı temsilcileri vardı. Yani zamanında Halep 82 derken kastimiz buydu.

#

31 Ağu 2013 - 10:35 - Perde Arkası


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.