Düşüş devam etti

Maç kazanamama korkusu ile sahaya çıkan ekibimiz oyunu ilk dakikalarında rakip kalede göründü ama bir türlü golü yakalayamadı.

***

Rakip Gebzespor ise hiç beklemediği pozisyonda golle tanıştı. Korner atışında Volkan Başyurt'un ayağının kayması sebebiyle topa kafa vuramayınca rakip savunma oyuncusu Adem kornerlere çıkmanın avantajını gol ile süsledi.

***

Mağlup duruma düşmenin telaşı aşırı stresi de yanında getiriyor. Bu arada Muharrem ile Salih de bu nedenle sarı kart görmüş oldu. Sakatlıktan yeni kurtulmuş Levent'in uzak mesafelerden faul atışları anlam veremedi. Tekrar nüksedilebilecek bir sakatlık Sakaryaspor açısında büyük eksiklik olurdu.

***

Rakip Gebzespor telaşsız bol paslı futbolu ile zaman zaman kalemizde gol fırsatları buldu. Oyuncuların kötü vuruşları farkın açılmasına engel oldu. Bünyamin ile Kerem ikinci yarının savaşçıları olarak gözüktü. Taraftar mağlup durumda olunmasına rağmen sporcuları sloganları ile ayakta tutmaya çalıştı.

***

Engin Korukır, son tercihini Selim'den tarafa kullandı. Sakaryasporlu futbolcular beraberlik için uğraş verdiler. Rakip Gebzespor oyun boyunca sistemini bozmadı. Ayağa pas ve kafalarında ikinci golü atarak oyunu koparmak isteklerini sürdürdüler.

***

Yenilen ikinci golden sonra taraftar haklı sitemlerini futbolcularına duyurmaya çalıştı. Gebze ise deplasmanda oynamıyor gibiydi. Takımımızdaki kopukluklar maç sonuna kadar sürdü. Kerem'in son dakika golü üzüntüleri dindirem

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Erkaya - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler