Çifte sevinç yaşayalım

Sakaryaspor'da şu an yüzler gülüyor. İstikrarın yakalanması ile yönetimin de moralleri üst noktaya çıktı. Üst üste alınan üç galibiyet ve bir de deplasman beraberliği takım içinde de arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirdi. Bayram sporcular açısında iyi geçecek. Bekledikleri misafir takımdan da alınabilecek üç puan Sakaryaspor'un ligdeki kaderini çok değiştirecek.

Sakaryaspor gecesinin bu sefer amacına tam ulaşabilmesi için yoğun bir çaba var. Davetiyeler zamanında yerine ulaştığında yine bir rahatlık hissedilecek.

Sakaryaspor futbol takımının rahatlığı sağlanması açısından yönetimin uğraşları var. Bir de bayram sevinci yaşatıldığında değmeyin keyfimize denilecek.

Şu an en büyük sıkıntı kart sınırlarında olan durumdur. Bu hafta kendi evimizde çelik gibi sinirlere sahip olarak rakiple mücadele etmeliyiz. Sakaryaspor seyircisinin sabırlı oluşu, son dakikalara kadar sporcularını olumlu yönde desteklemesi sporcularımız açısından avantajdır.

Sakaryaspor'un Telekom galibiyeti ile çifte bayram yaşanacak. Genç sporcu kadromuz korkunun ecele faydası olmayacağını iyi biliyor. Rakip ayırmaksızın çıkıp aslanlar gibi mücadele edilmelidir. Öyle de olacak. Herkesin bayramını kutluyor, çifte bayram yaşayalım diyorum.

Tek –Harmanlık

Erenler'deki mücadeleyi büyük bir keyif içerisinde izledim. İki takımda centilmenlik ölçüleri içerisinde mücadelelerini sürdürdüler. Birbirlerine karşılıklı goller attılar, yenişemediler.

Maç sonu centilmenlikleri, hakemle tokalaşmaları sporcuların birbirlerini tebrik etmeleri, kucaklaşmaları güzel tablolardı.

Bu sahneler neden oluyor? Sebebi ortada. İki takımımızda altyapılara önem veriyor. Öğretmenleri takımlarında birer istikrar abidesi. Yönetimlerini, hocalarını ve sporcularını cani gönülden kutluyorum.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Erkaya - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler