Seri devam etmeli

Sakaryaspor ligin 13’ncü haftasında pazar günü Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Lig’de üst üste alınan 3 galibiyet, yönetim değişikliği ve takıma yapılan 1.5 Milyonluk ödemenin ardından Sakaryaspor’da hava tamamen değişti.

3’te 3 yapmamıza rağmen belki istenilen futbol henüz sahaya yansıtılmasa da Sakaryaspor toparlanma sürecine girmiş durumda.

Zirve yarışının bir hayli uzağında kalan Sakaryaspor için artık ilk yarı sonuna kadar bu seriyi sürdürmesi şart. Eyüpspor maçının da mutlak favorisi biziz. Her ne kadar futbol anlamında inişli çıkışı bir performans sergilesek de Eyüpspor bu ligde bizim rakibimiz değil.

Son iki maçta çift forvetle sahaya çıkan Sakaryaspor, bunun meyvelerini topladı. Gol yollarındaki sorun çözülürken orta sahanın zayıflığı ve defans hattındaki bireysel hatalar nedeniyle rakip takımlara ciddi pozisyonlar veriyoruz. Teknik Direktör Suat Kaya orta alan ve savunma zaafındaki eksikleri gidermeye çalışıyor.

Özellikle orta alanda oynayan oyuncuların formsuzluğu takımı ciddi anlamda etkiliyor. Sakaryaspor’da en fazla oyuncunun bulunduğu alanın bu kadar aksaması transferdeki başarısızlığı da bir anlamda gözler önüne seriyor.

İnşallah bu hafta Eyüpspor karşısında daha iyi bir oyunla kazanıp yolumuza devam ederiz. 3 maçlık serinin devam etmesi Sakaryaspor’un ilerleyen haftalara bakış açısını daha fazla değiştirecektir.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rıdvan Kara - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Turan - Spor konusunda yazman çok iyi olmuş. Burası yazarlar dünyasına girmenin en akıllı yolu. İleride uzman olduğun konularda yazıp gençleri geleceğe hazırlamak için adımlar atacağından eminim. Hoş geldin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 12:47


Anket Sizce Sakarya'daki en başarılı belediye hangisi?
Tüm anketler